Cara Pakai Shawl Dalam Mood Yang Ceria

 Video ni khas untuk wanita sahaja ye, melainkan para lelaki or cowok2 di luar sana teringin nak tengok gak..ahahaha!! silakan..

Ini lah video cara cara nak pakai shawl…heheh!! memang orang laki tak pakai shawl kan.. Apa yang menarik
tentang video ni ialah cikgu yang mengajar cara pakai shawl. Girl dalam video ni seorang yang ceria, pandai buat orang tertarik untuk tengok video ni. Ada sense of humor…ahah!! ada cowok2 dah berkenan ke dengan girl ni? Hehehe saya tak kenal girl ni, maybe korang leh search dalam google, mana tau leh jumpa blog dia ke hehehe!!

Cerianya dia…bila kita tengok orang ceria…secara automatik kita jadi ceria dan happy heheh …ok smile semua!!

p/s: saya masih bercuti…..yehaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Cara Pakai Shawl Dalam Mood Yang Ceria”

  1. .::WaNiE::. says:

    hey cuti lama2 ahahaha

  2. DaKMuO says:

    Salam..

    kena amek tau gak ni..

    Kot2 nnt nk pakaikan utk bini ke :D

    Jom Terjah > http://dakmuo.frenzyfm.my

  3. LaNuNsepet says:

    lanun igt shawl tu aper..
    ha3..

    cepat nak tgk..
    ki3..
    kuning la ko lanun…

  4. cikCEPET says:

    hehee eppy jep dieh..

    :))

  5. Aidi-Safuan says:

    haha… pakai shawl pon ada mood ke? :P

  6. nuriz says:

    hehe shawl tu bkn benda kuning yek

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold