Blogwalking Cara Baru dengan Wawwi Matrix Blogwalking

Selalu kita blogwalking cara biasa dengan klik url nick di Shoutbox dan Chatbox je, sekarang kita tetap buat blogwalking secara manual jugak tapi kelebihannya kita dapat point/mata ganjaran.

Mulanya saya agak pening dengan Wawwi ni masa saya dapat info first di blog Dahlia dan setelah saya mencari info pasal Wawwi Matrix Blogwalking ni di website Wawwi.com dan blog Dahlia , saya dengan senang hati nak menyertai blogwalking secara matrix ni.

Caranya mudah je:
Bagi sesiapa yang tak daftar lagi, boleh tengok kat bawah Shoutbox dalam blog saya ni, ada widget Wawwi dan daftarkan nama, emel  dan url blog korang.

Pastu bolehlah blogwalking sambil mendapat mata ganjaran.

 contoh mata ganjaran bila kita lawat blog orang yang tersenarai dalam Wawwi Matrix Blogwalking widget ni.
tunggu habis loading dan tekan butang SELESAI untuk dapat mata.

Korang boleh dapat info pasal ni di dalam widget Wawwi ni kat bahagian Tutor, kat situ dia terang details.

Kelebihannya: 

Semakin kita rajin blogwalking semakin banyak mata ganjaran kita dapat. Berbeza dari blogwalking tanpa dapat ganjaran kan..

Bila dapat mata ganjaran, dapat level yang tinggi, jadi url blog kita pun tersenarai dalam widget tu.

Kelebihan lain, bila mata ganjaran dah banyak kita dapat pulak peluang untuk tukar mata tu menjadi iklan dalam widget, makin glemer le url blog korang nanti.

Setelah kita penat blogwalking kita dapat trafik dan jugak ganjaran, cth  macam  syrkt telekomunikasi bagi tu kalau topup byk2 dapat point kan, lebih kurang Wawwi ni pun.

Ramai rakan rakan dah joint Wawwi ni , bagi yang belum daftar lagi sila le, tak perlu bayar semuanya FREE..hehe Isi je nama dan url blog korang..dah mulakan sesi blogwalking..as simple as that.

Lagi ramai blogger guna widget Wawwi ni lagi bagus le, semua orang dapat mata ganjaran dan saling bantu membantu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Blogwalking Cara Baru dengan Wawwi Matrix Blogwalking”

  1. Sir Marcello says:

    baru nak pasang benda nie :)

    Jom Komen:
    Real Man Don’t Use Antivirus

  2. PUPUT says:

    hehe..tq bg info..dah isi sudah..

  3. nuriz says:

    tq puput jasamu tetap dikenang hehe

  4. bspotgurl says:

    ermm, looks cool for me

  5. .::WaNiE::. says:

    pening lah hahaha

  6. tehr says:

    saya belum sempat membeleknya lagi
    …no komen

  7. nuriz says:

    hehe no komen yg ada komen

  8. nas says:

    ako pon pasang..tp still blurr…

  9. Aminjohar says:

    Terima kasih membuka artikel mengenai Widget blogroll Wawwi Matrix blogwalking ini.

    sejumlah mata ganjaran telah dikredit

    Sila dapatkan info yang lebih lanjut dan tip-tip dari rakan blogger lain di:-
    http://gengblogwalking.wawwi.com/cabaran-1.html

  10. belalang hijau says:

    baru je letak td kat blog…

  11. Izyan Nadiah says:

    thanks bg info..td bru ternmpak perkatan wawwi..hakhak..macih ye tuan rumah >_<

  12. suka_haha says:

    tumpang copy gambar ye hehe…

  13. faizal says:

    salam…
    eh,nape kt widjet wawwi saya xde pon borang utk orang register? boleh terangkan x? tgh blur maut nie pasal wawwi

  14. nuriz says:

    tuan punya blog tak nampak form tu, visitor nampak le

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold