Akina Teo Maki Staff BHP Yang Bendul atau B***H -Ekoran Kejadian Staff BHP Tak Bagi Pinjam Pemadam Api

Saksi kejadian dalam kemalangan yang membuatkan wanita mati hangus tu, Akina Teo telah rasa amat terkilan dan sedih, bercampur marah dan geram. Sesiapa pun boleh rasa marah dalam keadaan tu, memang logik Akina Teo nak marah dan ralat sekali pun, dan dia maki habis habisan dalam blognya.

Sifat takut dan bendul yang ada pada staff/pekerja stesen minyak BHP tu pun melampau lampau sangat bendulnya, lagi bendul dari Mr Bean kot. Teo tu sanggup bagi ic dia nak tinggalkan di situ, kalaulah staff BHP tu takut sangat.
Dalam kejadian tu Teo masih bercakap lagi dengan polis dalam talian, dan polis pun heran kenapa Teo terjerit jerit macam orang gila (masa tu Teo duk marah kat staff BHP yang bendul tu) sebab tak nak buka pintu kaca kat stesten minyak tu.

Sifat takut curiga perlu ada, tapi kena le padan dengan situasi dan tempat jugak. Ramai yang jugak yang berserita pasal layanan buruk stesten minyak BHP tu. Adakah nama BHP akan bertambah buruk lagi lepas kejadian ni?? Tunggu laporan dan sidang media dengan Pegawai Perhubungan BHP tu nanti.

Sapa nak baca luahan hati Akina Teo di blognya ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Akina Teo Maki Staff BHP Yang Bendul atau B***H -Ekoran Kejadian Staff BHP Tak Bagi Pinjam Pemadam Api”

  1. Hazzy Ishak says:

    saya ada post entry ni kat blog semalam. sampai hari ni fly fm masih kecoh

  2. princeduyong says:

    wah memang mentality rakyat kita sekarang kan…isk teruk teruk

  3. Faheem Jr says:

    ishhh..kalau la yang dalam kereta tu adk beradik pada staf BHP bangang! tu camne?

  4. Irwan Amit says:

    kalau dia pandai takkan dia keja kat "stesen minyak".. lol bahlol punya olang :)

  5. .::WaNiE::. says:

    baca dengan perasaan yang amat marah

    melibatkan nyawa

    sangat sadis

  6. mR.sYaH says:

    teruk betul..

    :(

  7. wadud@duad says:

    uish.. sampai begitu sekali ?? x patut sungguh.. tapi yang beliau sungguh takut (staff) tu apesal ekh?? agak2 la kot?

  8. hans says:

    dalam iklan mesra bukan main BHP tu
    hahaha

    p/s : Jom Join Contest Dan Menang Barang Kemas Dari Sabah http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/jom-join-harvest-festival-2010pesta.html

  9. belalang hijau says:

    dah bc entry d blog akina teo…
    apa punya bangang la staff bhp…

  10. Cikgu Idris says:

    Kadang-kadang kita akan jumpa manusia yang lurus bendul camtu. Bila boss cakap jangan buka, diaorang ikut je tanpa pikirkan rasionalnya. Apa yang berlaku kita jadikan iktibar. Memang saya setuju mentaliti kita rakyat Malaysia ni, boleh dikatakan indah khabar dari rupa je. Dalam TV bukan main iklankan betapa kita ni bersatu-padu, tapi realitinya..lebih ramai yang bermentaliti ignorant seperti kes di atas.

  11. Aidi-Safuan says:

    first time kerja kot. tuh yang x berani tuh.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold