Tag 2 in 1

Kenapa tag ni 2 in 1..ahahah! sebab tag ni dalam bentuk award dan soalan…jadi 2 in 1 le kan.

Disebabkan Hawa yang bagi dan dia rajin sangat komen kat blog Nuriz, dan blog2 lain pun jumpa nama Hawa ni..rajin ye komen. Keep up d good work..cewahh!!

Ni pulak soalan2 exam dalam tag ni ahahah!!

1. Apa yang bermain difikiran korang sekarang..
aku tengah beretro sekarang…semua post aku cite pasal retro dolu2 je..tak caya? baca2 kalo tak caya..
Nama samaran korang
nama samaran mana leh habaq..aiyoo!! ssyyy rehsia. Nuriz tu bkn nama samaran ek? Nuriz le jawpan dia.. hehe

 Berikan nama 3 orang yang anda sayang

mak, ayah, abg, kakak adik..aik terlebih sudahh
Panggilan untuk si dia
dia mana nih? tak kenal le dia yang mana satu ? (huhu muka poyo)

Hadiah yang korang impikan dr orang tersayang
kete bmw 5 siries ahahah!! (poyo lagi )
Blog mana yang korang suka follo
pi tgk kat list bawah nuuu..ada list2 blog yang difollow

 Tag kepada 15 blogger lain

ni aku malasss nak wat..thn depan kalau aku rajin aku wat ek ahahah!!  
sapa nak amik le Tag 2 in 1 ni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Tag 2 in 1”

  1. Dunia Sakit says:

    Nak award ni..nak..nak..(time in gile2 mod)

  2. nuriz says:

    sile le amik

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold