Speed Up Your Windows 7 Now ( Lajukan Windows 7)

Sememangnya Windows 7 ringan dan pantas, bijak, mempunyai Tune up utilities sendiri lebih kurang sama seperti TuneUp utilities dan cc clearner yang selalu digunakan tu. Tapi masih  boleh lagi speed up kan Windows 7 korang tanpa membuatkan win 7 nampak buruk atau membosankan.
Pilih la antara cara-cara yang paling mudah dan selamat yang tidak langsung mengganggu operasi win 7 tu sendiri. Saya dah try, korang bila lagi ?

Ketahui Cara Speed Up Window 7
So jelajah la blog saya yang satu lagi yang lama terdiam membisu.

p/s tolong up trafik ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “Speed Up Your Windows 7 Now ( Lajukan Windows 7)”

  1. encik tikus says:

    Huhu,info menarik :)

  2. Aidi-Safuan says:

    hahaha…harapan tinggi la aku nak guna windows 7 ngan laptop tahun 2005 aku nih.

  3. nuriz says:

    chaiyok2 !!hehe

  4. Long Haffiz Long Hassan says:

    uisyh..nak kena guna Windows 7 gak nie..hehe

  5. nabil_potter says:

    info menarik..

  6. miss nina says:

    bagusnya info ni
    boleh try la pasni

  7. dotblogspotdotkom says:

    W7 nih banyak juga mende tak support nye…. driver pun kene cari kat internet… kengkadang byk nyusah kan.. walaupun ringan…

  8. nuriz says:

    betul win 7 byk tak support bnda2 yg kita nak..tapi leh cr le kalo nak jugak. nt kena mintak kat win 8 bg support lak pe yg takleh :)

  9. Ezad says:

    hoh… bgus gak ek… nti try r…

  10. milimilo says:

    masih pakai vista.bila nak maju ntah nk tukar 7.haish

  11. nuriz says:

    win 8 akan dikeluarkan th 2011 rasanya hehe..terus pakai win 8 le pulak hehe

  12. Tn.Punya says:

    Tips dapatkan trafik ini aku dapatkan dari blog sahabat kita digengblogger, jika inginkan trafik yang mantap baca tips disini http://myvitrd.blogspot.com/2010/05/tips-tingkatkan-trafik-menggunakan.html/

  13. RaMa2UnGU says:

    hoho…
    baru guna win 7. punya la slow nk load internet n lain2…
    sure leh guna ek? nnt nak try la;
    thanks:)

  14. nuriz says:

    erk kenapa ye slow cmtu. sis pakai ok je, internet dan aplikasi lain ok je, mungkin leh try tip2 dlm post tu

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold