Saya Sayammm Nuffnang..


Dah lama duk menanti dengan sabar..akhirnya cek nuffnang sampai jugak ke tangan ku.
Selama 2 bulan lebih duk berhempas pulas menaikkan trafik sebab nak menarik hati pengiklan2 buh iklan di blog ni..akhirnya dapat le jugak habuan..walaupun tak byk mana..rezeki tu..Alhamdulillah..sekarang tengah menanti untuk cashout earning seterusnya..hehe!!

Tarikh cashout dalam akhir bulan Mac, proses cek di Nuffnang dalam 28 hari, dan  6 hari kemudian baru sampai ke tangan kita..semua maklumat proses cash out ada Nuffnang terangkan. Tu kalau status Glitterati, kalau bukan Glitterati, kena tunggu 2 bulan…(sabar menanti lah ye)

Dua bulan duk cari trafik, berbaloi gak le..dan terima kasih kepada peminat iklan yang sudi tengok iklan tu.
Kalau trafik rendah, nuffnang tak nak letak iklan byk byk dlm blog. Untung dapat buffered ke lagi syiokk uuuu..!!

Nak buat post tajuk guru lambat lagi nak Hari guru, jadi buat le post tajuk cek Nuffnang sebab korang pun minat bab cek dan nuffnang..macam semut dengan gula hahaha!!

Jadik nak letak gambar cek nuffnang buat pertama kalinye, untuk blog nurizspace ni..bukan nak menunjuk kat korang, sat lagi ada kata saya nak menunjuk plak..huhu!! Tunjuk gambar je bukan “menunjuk” sebagai pembakar semangat untuk buat post dan menarik trafik ke blog lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

21 Responses to “Saya Sayammm Nuffnang..”

  1. farysa says:

    besnye…
    bila lagi nk bnje
    hehe

  2. nuriz says:

    hehe cek pun tak bawk pi bank lagik baru duk cium2 cek nie hehe

  3. Miz Kadiah says:

    Kak.. aku sampai sekarang ada 6 hinggit lebih jer.. tak tahu macam mana nak lebihkan trafik lagi.. hehehe

  4. ana_zara says:

    mmg ramai suka topik nuffnang ni.. lagi2 kalu ada perkataan 'cek'.. haha

  5. aRoL says:

    Salam
    besnya dapat duit..hehe..

  6. Miz Kadiah says:

    aku setuju.. aku pun sama gak.. kalau jumpa perkataan nuffnang jer cepat2 baca.. hehehe

  7. ASSOYFINGER67 says:

    salam…syabas kerana siarkan post nie..maknanya anda takler nak kaya sorang..apa salah sebagai pembakar semangat rakan dari..dok diam2 kaya sorang .Sikap yang baik..tahniah moga kao berjaya terus…aku follow kao pasal kao gentle..chaos…!

  8. nuriz says:

    uik ahaha kaya ke..yang dpt ni pon pasal org bemurah hati nak bagi, kalo tak tak dapek le..terima kasih le pada yang upkan trafik dan lain2nye..

  9. Aidi-Safuan says:

    cantik! boleh la banjer mekdi! :p

  10. .::WaNiE::. says:

    cisss motiff padam padam amaun orang nak tengok hahahaha

    best ar dapat cek ! hikhikhik. kite belum nak cash out sebab laki kite tak kasik:P

  11. Cik SHiN~JU says:

    Salam…
    wah…pestaim dpt ker nih?
    syoknyer… :)

  12. nuriz says:

    ahaha nak tgk amaun watpe..malu le wehh..sikit je pun..nak perangat korang dgn gambo cek je tu hehe

  13. nuriz says:

    pestaim le ni..saja nak tgk baper lama nuffnang duk proses cek tu hehe

  14. Hazman says:

    hati gembira kan bile dapat cek atas nama kita…..

  15. cik bunbun says:

    fuyohhhhh. hebat hebat.
    buatla jamuan makan dkt belog ke. ekekekeke;P

  16. Bo the Nerd says:

    congrats dapat cheque. Teruskan lagi ye :)

    http://www.boisanerd.blogspot.com

  17. akuvision says:

    cek dia kena censored la

  18. Ayu says:

    semoga sukses ya…salam

  19. akuzle says:

    salam, tuan ampunya belog….

    kalo buat 'bw', 1st entry yg sy cr adalah berkenaan cek dr nuffng….sbgai motivasi utk diri sndri…tp kalo x der censored2 tuh lagi menggiurkan kots….ehehehh

  20. Purpleroses says:

    Wah..bestnye die..da lame join nuff? saya tgh bulan jun..belom dpt be..baru tau kalo xstatus gliteriti lamabt dpt cek..hehe..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold