Iklan Maybeline Yang Kena Banned

Iklan Lipstik Maybeline ni kena banned sebab terlampau sangat..adoiyaiii!!
Kenapa la korang buat iklan iklan terlampau macam ni hah!?

Skrip dia ” Saya begitu yakin..gunakanlah shine lipstic dari Maybeline, seperti saya ..lihatlah hasilnya..”
Kuang kuang kuang…

Ahahaah!! poyo dakk?? baik punyer bibir dia. Gigi kuning lak tu..huhuhu!
Cepat2 beli Maybeline lipstik glossy hehehe!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

26 Responses to “Iklan Maybeline Yang Kena Banned”

  1. MaryamJamilah says:

    betol ke? Ish2..

  2. TTT says:

    hehhe terlampau!
    nak beli maybeline lagi tak..hurmmmm
    jom beli sis!ekekekek

  3. fana says:

    hehe iklan Maybeline ke iklan gigi?? hihi

  4. Alynn Notnot says:

    nak muntah tgk vid tu! uwekkk!

  5. nuriz says:

    heheh nak muntak jugakk niee!!

  6. nuriz says:

    ingat maybeline ingat gigi cik Ponn..ahahah

  7. aisyah bet ^^ says:

    ewwww….nak muntah jugak!!scary je nyah ni..T__T
    haha

  8. Nur Hawa Mohd Zin says:

    mmg over giler..drpada laku jd tak laku plak nanti

  9. .::WaNiE::. says:

    hahaha boleh kene saman maybeline dia ni ahahaha

  10. aril says:

    suprise…suprise…mana la dia dapat muka dummy mcm ni ek..leh masuk raja lawak ni…:-)
    Keep in touch

  11. zuera says:

    scary nyeeeeeeee…hehehe:)

  12. Roronoa Zoro says:

    damn! that is "bapok".. hahaha.. nak termuntah aku..

  13. nuriz says:

    ahahaha!! sila muntah di rumah anda

  14. LaNuNsepet says:

    seramnyar… mlm ni lanun mau terbwk2 dlm mimpi ni hahahahaha

  15. hans says:

    wakakakakaka
    buruk gila muka dia
    wakakakkaa

  16. Eciz says:

    hahaha. memang terlampau. sengal. bapok tu

    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = BLOG PALING MENYENGAT

  17. zAzZa says:

    geli tgk iklan tu..hukhuk

  18. MiSs TOrA says:

    haha..fuyoo kalo btl ni iklan maybeline mau bankrup mybline suma customer lari haha

  19. +akufobia+ says:

    ahh.siot la.haha.

  20. .s.o.f.i.a. says:

    arghhh!!!! kotoq ngat aih!!!

  21. Aidi-Safuan says:

    eh, tuh u kan nurizspace?

  22. Hot Mama says:

    hahahha lawak2…

    kena masuk iklan colgate nih..ada bakat

  23. MSR says:

    Kesimpulan : Jangan beli gincu maybeline! Haha

    MSR @Blogger

  24. Syahrul Iman says:

    ahhh..tidakk..nightmare tgok iklan nie..haha

  25. cik idaY says:

    hahaha..gelI ok!!

  26. Izzlin says:

    aha.. maybeline mmg xmmpu utk student mcm sy.. ha3.. so tak terkesan :D

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold