Googling – Mencari Bini Orang Untuk Dipinjam

Sapa yang mai blog aku nak cari bini orang nih haaa? Setahu aku tak de aku buat tajuk boleh pinjam bini orang jadi bini sendiri..huhu!! Dasat ye zaman sekarang ni, main main pinjam bini lak. Dulu ada le post pasal pinjam meminjam, pinjam duit bini, pinjam duit laki..agaknya dari situ le kot.


Itu lah antara insan insan berotak kuning/biru/kelabu asap  yang buat googling mencari benda benda yang buruk, cari ustazah beromen la, ustazah gersang, cikgu suraya seksi la…ish2!! pekebenda le..

Cuba buat googling imam muda ke, masuk pertandingan akademi quran ke bagus gak kan.
Tapi takpe le sedekah trafik kat aku gak,  walaupun sesat ke sini dan hampa sebab tak dapek pinjam bini huahuahua!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

42 Responses to “Googling – Mencari Bini Orang Untuk Dipinjam”

  1. encik tikus says:

    Pinjam bin ? haha pelik-pelik :)

  2. kenwooi says:

    lots of weird searches on the net =P

  3. belalang hijau says:

    huh? mcm le org zaman skrg nih…
    igt ke keta je yg teringin nak pinjam…
    kuikuikui

  4. Shiela Latif says:

    hahah…lawak sungguh n3 nie…ayat waklu tue takleh blah…huhu, pinjam bini pon ada yer??…tukar suka sama suka??…

  5. nuriz says:

    wak lu le..dah geram sgt kat org yg search tu

  6. windi says:

    hahahahahahaha!!!! sampai gitu sekali.

  7. Nur Hawa Mohd Zin says:

    uit…apakah terjadi? hai mcm2 lah…

  8. Ieda Al-Habsyi says:

    huhuhuh!! ape la dorg ni, yang pelik2 tu yang dorg nak gogle, huhuhu! :)

  9. si para para says:

    err bini mr.bean ke tuh..hehe

  10. atty's says:

    wahahhaha..kelakar nengok mr bean versi pompuan ..ekekekkeke..

  11. Uda says:

    oww.. giler betul… org tu ada niat nak buat pertukaran bini kut..tu yg google camtu

  12. .::WaNiE::. says:

    wahahaah gelak guling2

  13. ❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ says:

    heh'..ade pulak eh nak pinjam bini…haish..zaman sekarang macam2 je

  14. pak long says:

    salam..
    hahaha..lawak la…tak kuasa mak…hehehehe

  15. bspotgurl says:

    Erkk, ada jugak manusia yang mcm ni ek? sabar jelah :)

  16. @juera says:

    wakluuu…apehal pinjam2 bini ni??pelik tol org yg duk search tu..

  17. Anne Boleyn says:

    haha mngarut je lah yg diorg ni search. bley lak nk pnjam2 bini. hadeyh~

  18. +akufobia+ says:

    alaa.tamaknya.kasi je la pinjam.grr.haha.err.siapa yang nak betulkan diorang ni?jom samasama.

  19. nuriz says:

    tak tamak la…amik la sapa nak…wak luuu! hehe

  20. cikCEPET says:

    hehe gilak..!!
    de kew maw pnjam bni owg…
    ishhh2..

    :))

  21. syue says:

    pelik pelik je kan orang sekarang ni google. haha

  22. NICK IRFAN says:

    huh! sampai pinjam bini pun ade! dasyat dorg ni! hahahaahhaha

  23. NiZaM Limited says:

    Haha..dia pinjam bini sampai ke sini.
    dahsyat tu. tp kalo dah namenye melayu, search name org ke mesti kluar yg sx punye. ish..
    jgn sampai org ckp melayu ni me-LAYU..:(

  24. lovelylady says:

    teringat cite P.Ramlee..hehehe..

  25. atoyis says:

    sape yg nk bagi pinjam bini tu oi..adeh..pelik le manusia ni..anyway..gambo mr bean tu shomel huhuhu

  26. nuriz says:

    bini mr bean tu, dia tgh marah hehe

  27. blakepaghe says:

    Kelakar gile wa cakap sama lu…

  28. ellis suriyani says:

    err..pinjam bini???

  29. DaKMuO says:

    Nak Pinjam Blog ni leh x? :D

    Jom Terjah > http://dakmuo.frenzyfm.my

  30. Alyssa Villamor says:

    huhu pelik2 je la org2 zaman skrg,
    'kebebasan' berada di hujung jari jek =_=

  31. akiN aMar says:

    makin pelik2 kan org skunk..
    atoiii~~cube cr benda yg berilmiah ckit..huu

  32. Call T says:

    haha…google pun pelik gak,lain yang dicari,lain yang d recommend kan huhu

  33. Aidi-Safuan says:

    hahahaa… ape kes pinjam bini kat sini. dapat pinjam tak? :P

  34. asfz lily says:

    pinjam bini??
    ingt baju ek..
    hahahha~

    pelik2 je orang2 skg ni..hehe

    http://asfzlily.blogspot.com

  35. Azrai Ahmad Zamri says:

    salam ziarah..
    hmM..ini realiti masa kini..
    bukan ke fen0mena bertukar2 bini da wujud di negara kita? esp di bandar2 besar..nantikan saja bala dari-Nya!

  36. nuriz says:

    sape dtg cni nak pinjam bini..tak dapek le, dapek maki dr bini mr bean je

  37. MX says:

    ape la yang diorang pikir yer?…

    ish3…

  38. miss cloudy says:

    wakakaka… pinjam bini pun ada yg google yer

  39. Aril Lanang says:

    dunia akhir zaman ni mcm2 benda ada..

  40. yahaya says:

    kalau keluar komputer macam ni memang tuan punya komputer pun cari ..cerita macam ni.Ada kawan pakai mcm ustaz la..tapi bila guan komputer dia nak taip kat search keluar la perkataan yang boleh tahan.Bila tanya dia cakap student punya kerja la…x caya saya…student guna komputer pensyarah…

  41. nuriz says:

    tuan punya komputer tak cari pun gini..dia naik automatik ni..carian paling hangat yang tu le naik.

    tuan punya komputer habaq ja kat sini

  42. nuriz says:

    nak test carian google, tapi je satu huruf, dia akan kuar result, dan tanya diri sendiri..aku penah cari ke benda yang keluar tu.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold