Blogwalking Secara Sistematik – Trafik ku Tiga Kali Sedap

Lama tak cite pasal trafik. Blog ikan bilis je pun nak citer  pasal trafik..hehe malu le pulak.
Sebenar saya tunggu dulu hasilnya nak tengok jadi macam mana kesannya, setelah blogwalking secara sistematik yang telah saya buat sejak 11 May kalau tak silap..boleh lak lupa tu.

Tentu sifu saya duk tunggu bila saya nak buat testimonial ni hehe..sapa sifu saya? Siapa lagi kalau bukan saudara Remedy yang tengah hot hot..ramai dah kenal kot saudara Remedy . Ramai dah agaknya yang telah mencuba teknik Remedy tiga kali sedap ni. Sapa nak try leh le try. Tak salah mencuba.

Bagi blog saya yang macam ikan bilis ni, kena le guna  teknik RDS Remedy tu. Terpaksa la penat lelah sikit kan.  Kalau internet laju desup desup lagi syok nak buat teknik ni. Biasa la Streamyx, kadang kadang dia mai angin slow..slow le jadinya.
Sifu Remedy bila nak buat tutorial baru lak?  pe lagi petua kongsi kongsi le sama heheh..!!

So saya tunjuk sikit le kesan Blogwalking Secara Sistematik yang dikenali sebagai RDS 3 kali sedap  ni (fuh nama teknik pun..vouge hehe!!)

Nampaknya ada  pertambahan dari segi unik visitor tu dan 23 May belum dapat rekod penuh lagi.

Trafik ni pun kalau tak di maintain kan boleh menurun jugak sebab blog ikan bilis kan? Mana le ada pembaca setia sangat huhu!! Sedikit sebanyak dapat le jugak menyuntik semangat saya untuk menulis lagi, harap harap ada orang baca :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

37 Responses to “Blogwalking Secara Sistematik – Trafik ku Tiga Kali Sedap”

  1. suhaisweet says:

    Nice en3..visit mine if free k.;D

  2. Kyosingcat says:

    hehe insya'allah akan dipraktikkan…chaiyokk~

  3. ellis suriyani says:

    ellis dtg spray shieldtox b4 tido..ekek..

  4. Ieda Al-Habsyi says:

    fulamak! memang menarik teknik remedy tu nuriz, ieda teringin gak nak cuba :)

  5. miss hav0c says:

    wah ini tidak aci

  6. Ibu faheem says:

    wah tahniah ye..teknik bejaya la nampaknya kan.. :)

  7. ASSOYFINGER67 says:

    salam…aku baca..menarik tapi mata tak tahan ler..huhuhupernah tido pegang mouse kat computer

  8. nuriz says:

    wah blogwalking smpai tertido ke..dasyat la

  9. belalang hijau says:

    amboi meriah nyer traffic…
    mintak sikit…
    hee…

  10. nuriz says:

    ieda, cuba cuba jgn tak cuba hehe

  11. kenwooi says:

    wow cool.. keep it up =)

  12. nuriz says:

    aci aci buka pintu :)

  13. nas says:

    erm….remedy tue ok x? cm nk try tapii…..

  14. ~Blabberina~ says:

    ni yg beli rm30 ke or tips kat blog tu je ek?

  15. Ayie89 says:

    cube gak la…

  16. PUPUT says:

    camne teknik 3 kali sedap tu nuriz..ajar la sket…ngeee….^_^

  17. nuriz says:

    nas, cam nak try tapi..hehe tapi pe..?

  18. nuriz says:

    Blabberina, teknik rds belum diberi secara free atas sbb copyright dia. tentunya yg dibeli :)

  19. alif says:

    screen shot tu betul ker..

    tak betul kot..

    kakitangan penjual yg buat nih..hehe

  20. nuriz says:

    terpulang nak pecaya ke dak. saya bukan penjual. tiada paksaan utk anda percaya.

  21. -niD's- says:

    sapa bilang bloq ikan bilis….bloq ni smart apa……banyak knowledge kat sini……

    bTW,,good luck moga trafikk terus jam di sini….yahOOOOOo

  22. NiZaM Limited says:

    haha..camne drpd tinggi giler pastu bleh jatuh mendadak tu nuriz..care ni mcm payah nak maintainkan visitor je.
    tp kalo boost up tu mmg boleh la kot..=p

  23. nuriz says:

    aik sapa ckp jatuh, tu rekod 23hb belum update lagi bg minggu tu 23 sampai hujung bulan la..

  24. nuriz says:

    bkn cara ni saja, gabungkan la dgn cara lain,

  25. DaHLia says:

    tahniah laaaaa ..teruskan berusaha!

  26. nuriz says:

    timekasih cikgu hehe

  27. ron says:

    tahniah²…lom nak menjadi lagi wat teknik ni…sebab baru je kena banned ngan shoutmix…perlu bangkit semula…hehehe

  28. nuriz says:

    usaha mana yg boleh..sikit2 lelama jd bukit

  29. REMEDY says:

    Tahniah Nuriz…Teknik RDS memang tidak mengecewakan. Insya'allah..di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Kita tidak boleh mengubah sjarah…tapi kita boleh mencipta sejarah…Ingat RDS, Ingat Remedy

  30. CiK QiQi says:

    tahniah3…cik qiqi nk cuba tp gji mkin mcm2 kna byr..tpkse redhakn dulu ngn visitor yg seberape…hehehhe..ape2 pon thniah n gudluck tau….

  31. nuriz says:

    hehe cik remedy dtg jenguk gak ye..

  32. nuriz says:

    ya blogwalking dan blogwalking, semua org blogwalking..sistematik atau tak sistematik mungkin ada beza

  33. Mijie says:

    tahniah nuriz..naik mendadak kan..cam menarik RDS 2..:)

    tp cara nk maintaince kan trafik ada x??..yg 2 pling ssh 2..huhu

  34. nuriz says:

    memang payah pun, dh pecah kepala ni duk pk pe tajuk keyword yg sesuai hehe. apa le lagi yg org minat nak baca dlm blog kita..huhuhu

  35. Mijie says:

    entah..pening kan nk cari keyword yg menarik..masih kena banyak belajar ni..:)

  36. zainudin says:

    Berkesannyer teknik blogwalking ni
    thank you for sharing
    tapi larat ke aku nak blogwalking hu hu dgn line celcom cam kura kura hu hu

    Visit Mount Kinabalu

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold