Azwan Ali Si Mulut Longkang

Nama Azwan Ali, sapa tak kenal mulut lazer, mulut longkang, suka suki mengata orang, banyak artis sakit hati dengan dia, Adibah Noor pun kena maki dengan Azwan Ali..uuu dasat kan Azwan Ali. Katanya dah bertobat sejak balik dr Mekah. Harap harap takda le maki orang teruk2 lagi.

Kalau ada anugerah artis paling lazer , agaknya jatuh kat dia la. Kawan baik dia (la ni baik dah..)Aznil Nawawi dapat anugerah  pengacara popular kali ke 7 dah..Azwan bila nak dapat ?hehehe
Tadi dalam rancangan Jangan Lupa Lirik ada Azwan sebagai tetamu dalam rancangan Aznil yg popular tu, dah bertemu kembali atas satu pentas nampaknya..bagus le gitu kan, dah berbaik baik semula.

Sempat gak tengok video dalam Project Alpha ni , Azwan panggil Alpha angle..hehe  lawak betul.
Seperti biasa jawapan2 dari mulut Azwan Ali memang de longkang ahahaha!! Azwan Ali meluat Red Mummy ke? sebab Red Mummy suka tanya soalan maut kat dia. Kalau dia pekena orang dalam Chit chat dia tu, lagi satu Amboi amboi.. tak pa pulak.
Haii dah macam nyonya le pulak tengok Azwan dalam ni…betul betul nak tergelak la..dengan selendang dengan rantai lah bagai..awat la hang jadi lagu tu Azwan oiiii!!

Korang kalau teringin nak tengok gelagat Azwan Ali..tengok le dalam video projek Alpha kat mana2..tengah bersepah tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

16 Responses to “Azwan Ali Si Mulut Longkang”

  1. belalang hijau says:

    agak x berapa best tengok azwan mengacarakan sesuatu rancangan berbanding aznil…

  2. Encik Tikus says:

    lain kali bagi lah link video dye kak,senang nak tengok :P

  3. akuvision says:

    amboi3 hik3

  4. Irwan Amit says:

    dia jadik pelampung yang tak berguna kat jangan lupa lirik malam tadik.. kekekekekke :)

  5. nuriz says:

    hehe pelampung ye..kesian org tu, dpt pelampung tembus takleh selamat la

  6. ~Blabberina~ says:

    sian tul kat dia ni sbnrnya..dulu best sgt tgk dia–macho,charismatic..esp muzik2 tuh..lepas2 tu,aduhaiii…

  7. syue says:

    Azwan Ali, palang dia. HAHAHA. mulut dia memang longkang doh, tk reti nak cover. kata je dah insaf kan aritu. hha

  8. .::WaNiE::. says:

    idokler pulak aku nengok

    tp tp mmg xsuke dia

    hahaha

  9. milimilo says:

    masih same mcm dulu kot dia.diva gebus.LOL

  10. nuriz says:

    emm nampaknya mulut dia lebih kurang gitu je ahaha

  11. nuriz says:

    Betul tu Babblerina, dulu memang dia macho, mulut sopan, tah terputus kat mana jd lagu tu hehe

  12. encHIx laNDax says:

    jgn hang tiru die sudah la no~~huhuhu

  13. nuriz says:

    nak tiru watpa..chek habaq jaaa

  14. +akufobia+ says:

    malas nak layan azwan.bagus lagi layan orang lain.

  15. wadud@duad says:

    dia memang camtuh, kalau dah jumpa ruas.. baru senyap kort.. :-)
    misal jumpe ngan orang baran? x ke kene belasah?haha

  16. myra arshad (: says:

    kekadang dia guna bahasa kasar. geram jugak.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold