Mari main satu game – mungkin anda akan teruja akan hasilnya?

Mungkin korang dah penah main game ni atau mungkin tak…sape dah penah main..takyah le main hehe..
Ambil kertas dan pen

Syarat2nya..jawab mengikut gerak hati dan tiada paksaan.
Jangan tengok jawapan  selagi tak habis menjawab. OK start menjawab sekarang calon 2 semua..hahaha!!
(mcm jawab periksa)

1. Tulis No 1 hingga 11
2. Sebelah no 1 dan 2 -tuliskan nombor yang korang suka.
3.Sebelah no  3 dan 7 tulis nama seseorang yang berlainan jantina dengan anda, yang terlintas di fikiran (guna gerak hati)
4.Sebelah no 4 , 5, dan 6 tulis nama ahli keluarga anda.
5. Di no 8, 9 ,10 -tuliskan tajuk lagu (ikut gerak hati jugak)

Lepas ni anda akan tahu key of this game…sebelum tu jawab dulu sampai habis. sapa tengok jawapan nanti game ni tak beri hasil yang teruja pada korang, feel dia korang tak akan dapat.

sebelum anda tekan read more ni… jawab dulu ye, sebab di bawah ada jawapan. JANGAN TENGOK JAWAPAN NANTI FAIL.

Jawapannya:
1. Jawapan no 1dan 2 ialah bilangan orang  yang anda perlu beritahu tentang game ni….huhu

2. Nama orang di no 3  ialah orang yang paling anda sayang.

3. Nama orang di no 7 ialah orang yang anda suka tapi cant’ work out (mungkin ada masalah, atau pe saja yang tak kena)

4. Orang di no 4 ialah orang yang paling anda CARE sangat.

5. No 5 ialah yang kenal anda very well.

6. No 6 ialah yang bertuah bagi anda

7. Lagu di no 8 ni untuk orang di no 3.

8. Lagu di no 9  untuk orang di no 7

9. No 10 ialah tentang perasaan anda sekarang.

Mungkin 80% jawapan dr soalan ni memberi kesan pada anda. Apa- apa pun game ni tentang your instinct dan lebih kepada psikologi. Suka suka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Mari main satu game – mungkin anda akan teruja akan hasilnya?”

  1. RaMa2UnGU says:

    hahahaha…nice one…ive tried and more or less perfect la..hehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold