Jom Exchange Link

Jom jom jom exchange link kat sini…dan org pertama yang sudah appear banner dia di atas ialah A-Y-I-E,
tok guru yang ajar saya buat exchanged ni tanpa jemu-jemu..tak tau le kot dia jemu tapi dia tak bgtau ahahah…lawak je Ayie. Time kasih byk ye.

Ok sesapa nak tukar banner/exchange link dgn saya..sila bagi url image banner dia kat saya kat komen ni..ok.
So korang leh le buat banner yang cute2 utk dipersembahkan di atas tu :)

Kalau korang dah ada code banner di blog, bagitahu je saya akan pegi ke blog korang dan copy code tu.

Kalau nak letak dalam komen, sila copy code banner/url image link blog korang di web ni
dan convert, then copy code baru tu letak dalam komen ni atau di blog korang. So takde error dah nanti.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

20 Responses to “Jom Exchange Link”

  1. Muhammad Adam Rayyan says:

    wah bagusnye!

    buh blog adam ek?
    http://mynameisadamrayyan.blogspot.com/

    thnks!

  2. zati says:

    klu bgi image banner terus kt sini tak boleh?

    sebab nk send url image banner kt sini..tak dapat..ada error..ur html bla bla bla cannot be accepted

    huhu

  3. ::Loqman Bakal Pendidik:: says:

    http://loqkimagri.blogspot.com/
    atas ni link saya..wah2 cam best jerk..hi3

  4. ::Loqman Bakal Pendidik:: says:

    blog saya "catatan loqman hakim"..erk..mmg bleh wat ek banner tuh..cam mnrik jerk.,.

  5. rutikeben says:

    http://img190.imageshack.us/img190/7696/rutipunyer.gif

    nak join gak boleh?tp tak bape reti..ehehe ajarkan

  6. RaMa2UnGU says:

    waaa..kite tak de bannder lagi…nnt22 la kite buat ek.hehe

    ni link kite nye blog..

    http://rerame-ungu.blogspot.com/

    heeee

  7. Muhammad Adam Rayyan says:

    wah cantek la.. tapi camne nak buh kat blog adam? huhu

  8. Muhammad Adam Rayyan says:

    nuriz, adam sep pastu buh kat kotak html dia kuar code tu sekerat je la. ish. camne nak wat aa?

    buta IT

  9. Muhammad Adam Rayyan says:

    sis nuriz, tq wat banner utk adam. best adam suka! nak tepek banner sis kat blog adam tak bleh la. tak kuar gambar dia. apsal ek?

  10. Ieda Al-Habsyi says:

    jom tukar banner :) amik kat blog ieda ek :)

  11. Kyuubi_85 says:

    aku takde banner nak tukar2.
    Kalau ko nak kita tukar link je

    http://kyuubi85.blogspot.com/

    kalau dah add bagitau aku k. aku letak belog ko dlg blog khas link kwn2 :D

  12. Mario says:

    ooo…kene ada banner baru bole eh…ishhh.. kene buat nmphnya banner…

    http://pangkin4rest.blogspot.com/

  13. Tok Bijan says:

    nak join nak join…
    masukkan link ni skali…janagn lupa..huhu
    artworkCrew

  14. beautybimbo says:

    hi newbie here…

    http://beautybimbo.blogspot.com

    tq.. :-)

  15. MuJE says:

    dah letak banner kat munzirshafie.com..hehe jom2 tukar.

  16. dwen rasid says:

    saya dah masukkan link exchange blog ini ke dalam blog saya

  17. Jom exchange link and banner ^^

    http://babytotoddlerhouse.blogspot.com

    dah follow and link u…

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold