PENANGAN WORLD CUP..BUFFERED 7HARI

Penangan World Cup yang bakal tiba bulan Jun ni..walaupun saya tak minat bola n world cup hehe..
tapi entri ni bukan nak cite pasal bola atau world cup tapi pasal Buffered earning yang diberi oleh nuffnang pd saye..hehe walaupun sikit je ..ada 1, 2 iklan..berbanding blogger lain ada yang 4, 5 iklan..kayo le korang hehe.


Experience the World Cup 2010 Live oleh Sony melekat lebih kurang 7 hari..telah memberi peluang pada earning saya naik dalam masa yang singkat…ohooo tak kusangka. Terima kasih pada Nuffnang.  Nak bagi buffered sampai bulan Jun pun pe salahnye heheeh..boleh ke gitu?

Walaupun sikit iklan buffered, boleh le saya cash out cepat drp yg  dijangka kan hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

14 Responses to “PENANGAN WORLD CUP..BUFFERED 7HARI”

  1. AinSaffarudin says:

    Waaa nk jugak buffered. Jealousnya :(

  2. nuriz says:

    ahak..rajin le bg trafik naik dan selalu bg idea dan pndapat kat nuffnang,,bodek sikit hehe

  3. fatin says:

    tahniah..moga dimurahkan rezeki selalu :)

  4. nuriz says:

    tq fatin..amin hehe

  5. .::WaNiE::. says:

    2 pun, dapat jugak buffered :P eden xdapek apo takpolah eden bersabo jelah.

    :D

  6. nuriz says:

    hehe sabo2, nt ado le tu aik eden ckp nogori lak

  7. Nur Su'aidah Bachok says:

    wahhhh…nk jugak!! tp… ;'(

  8. BezBuddy says:

    sy pn dpt gak buff sony…tp xphm sgt lg buffered ni…yg peratus2 tu utk ape eg?hehe

  9. .::WaNiE::. says:

    padahal eden bukan orang nogori pun

    gatall jek hahahahaha

  10. Zumie says:

    waaa congratss..blogwalking:)

  11. DaHLia says:

    byk ke hasil WC ni?
    wahh besttt arrr :)

  12. M!Er4N says:

    iklan world cup ni ada utk yg dpt buffered je ek..tahniah2..mieran x dpt buff lg..huhuhuh

  13. rutikeben says:

    bufffff bufffff

    ckup blan leh blanje nih

  14. myCeloteh says:

    betul tu.. nak nak kalau BE bertenggek 10 sekaligus.. alamatnya, tiap bulan boleh cash out kan nuriz?haha

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold