Pemenang Biggest Loser Asia- David Gurnani

 David -Pemenang1

Akhirnya pemenang The Biggest Loser Asia dapat ke tangan David. David Gurnani berusia 25tahun, dari Indonesia. Tempat kedua Carlo Miguel(Filipina) dan tempat ketiga dari Malaysia Aaron Mohktar, 30 tahun. Tempat ke empat Martha (Hong Kong).


Carlo Miguel -pemenang Ke2

Aaron Mokhtar -tempat ketiga

Lebih kurang 5 bulan peserta2 duk berhempas pulas bersenam dan diet kini dapat hasil yg memuaskan. Badan yang skinny sangat pun tak elok jugak, muka kecut je kan..bdn gemuk sangat banyak penyakit yang hinggap. Kena le dapatkan berat badan yang ideal. Yang kurus tak semestinya dia sihat jugak nanti takut kurang vitamin pulak.

Apa yang saya kagum tentang peserta  Biggest Loser Asia ni ialah semangat nak kuruskan badan, dan seronok tengok hasil serta transformasi badan diorang. Dulu semput sekarang nak lari laju pun dah ok, mesti rasa ringan je badan.

Apa yang penting mkn kena seimbang, makan untuk hidup..bukan hidup untuk makan.Huhuhu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Responses to “Pemenang Biggest Loser Asia- David Gurnani”

  1. DaHLia says:

    memang lose gile kan?? beshnya kalo i pun lose gitu..huhuh…

  2. aisyah ^^ says:

    wowwww!!!for real??
    bravo to them!!!!
    nak join jugak ah!gheheh

  3. Sakira says:

    I rasa David nampak lebih handsome when he ada isi. Sekarang keding semcm jer. Takut tgk.
    -___-"

  4. nuriz says:

    rasa nya david kurus sgt mcm org sakit..kalo mcm aaron ok sikit. hehe

  5. ~ نورحياتي ~ says:

    wooowww!!!
    it's so amazing!!
    i pon nak kurus..huhuhuh.. :)
    semangat ni lps tgk gambar ni..

  6. MiSz MaNja says:

    i nk gemuk sikit.. ade petua x?? hehehe..

  7. nuriz says:

    saya pun nk gemuk jugak tp tak gemuk2 huhu

  8. Miss ... says:

    david ni terlampau kurus arr time ni dia kena maintain 80 keatas mcm carlo baru ensem ckit klu dak nampak tua kecut je hehe..tp rasa lepas dah menang ni dia naikkan balik kot ckkit kasi berisi..kurus just nk menang je tu..x bape nk ideal :) kena naikkan sikit baru perfect

  9. Ery Farieha says:

    kurus gile!
    mcm sakit je T____T

  10. ummu humaira says:

    kuruih sangat rasanya.. macam crash diet.. lain dengan US punya.. slim + tough..

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold