Buang Tebiat…Blog Marathon Hari Ini…167 Blog Huhu

Penat mak nokk..!! hehehe hari ni saya buang tebiat blog walking tapi sebut marathon le sebab saya pegi ke hampir 167 blog..aduiii yaii manyakk kan? dan saya pun konpius 167 ke 168 hehehe..

Tadi dalam pukul 2.00ptg start dan sampai td dalam pukul 5.30 ptg stop..break la jugak td..g mkn biskut..g minum air sirap jap..g angkat kain jap..ujan dah turunn..pastu sambung lg marathon huhu..

Walaupun penat..nak stop tapi tgk nama nama unik dlm shoutbox tu rasa nak pi jenguk le blog dia dan nama-nama para blogger yg tak penah saya jumpe..teringin jugak nak ke blog orang tu..tu yg jadi 167 tu..

Mungkin ada yang tak pecaya saya marathon ke blog sebanyak tu..saya pun tak pecaya hehe..tapi ada blogger yang datang dan letak komen serta bagitahu no ke berapa blog mereka yang saya jejak…so  terima kasih semua yang kembali ke blog saya.

mlm nanti mesti tdo awal ni..sbb penat buat marathon huhu…


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

17 Responses to “Buang Tebiat…Blog Marathon Hari Ini…167 Blog Huhu”

  1. Aidi-Safuan says:

    wah..baru 2 jam lebih da baca seratus lebih blog. ebat nih~

  2. purplish.pink says:

    ish2..byk btol masa. boleh masuk malaysia book of record ni. hehe.

  3. Mr Kamikaze says:

    Tahniah…semangat ko mmg tinggi…

  4. mello says:

    waaahhh banyk btol tenaga kamo ye? kekeke =)

  5. cyberboy says:

    jom puan nuriz,buat maraton kat blog saya plak,mungkin boleh jadi 168,hhoohoh,salam kenal yew…(peace no war)

  6. fitrijohari says:

    thkz for visiting my blog..hee~
    jauhnye marathon ye..hehe

  7. nuriz says:

    sy tak byk masa hehe tu kejar masa tq semua…

  8. nuriz says:

    trafik sy blom lagi check..nt sy tgk naik byk mana huhu

  9. koru says:

    fuhh@!!rajin bebenor@@

  10. Amaya says:

    mau drop by…thx krn melawat!~im the lucky 78th…:P

  11. ideologynas says:

    thanks!! saya yg ke 88 :D

  12. IxoR@ says:

    wow!! rajinnya…

    kalau punya banyak masa, line tenet pun bagus… mmg asyik buat blogwalking….

    teruskan usaha….

    ;)

  13. nuriz says:

    mungkin ada yang tak pecaya saya marathon sebanyak itu..hehe saya pun tak pecaya.. tq semua yg dtg kembali ke sini

  14. Ery Farieha says:

    mak oii
    rajennyee~~

  15. kenwooi says:

    cool.. you actually kept track on how many blogs you visited.. haha.. =)

  16. uncle says:

    167 ?? pensan jap ** uncle nak pergi 70 buah umah pun mengigil tangan2 nih hahahha tahniah ah atas usaha gigih tuan umah..setiap penat lelah pasti akan terbayar kelak…nice.patut dicontohi..

  17. DaHLia says:

    sis pun pernah blogwalking ke semua yg dalam A to Z Blogger List sis tu…300++ tapi dalam sehari laaa… uisk cramp tangan kalo 3jam macam kamooo… hhee :)

    dah setel 300++ tu, baru lawat dalam shoutbox

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold