Award Beauty..dari Kak Cabai

Dapat lagi award. Kali ni dr Kak cabai..terima kasihh byk2. Beautiful ke saya ehehe..bukan saya le, kalau pada blog saya ni ok ler kot..saya tak penah tukar template lagi dari saya mula buat blog nie. Sebab saya suka warna oren ni dan templet ni yang jarang orang pakai..selama saya blogwalking ni..belum saya jumpa blog serupa cam ni hehe..mcm trademark saya gak ler ni.

Saya masih syg templet ni. Dulu templet ni takde kucing..templet asal ada kucing tapi masa saya nak buat dulu takde yang ada kucing. Amik yang kosong atas header tu. Pastu minggu lepas saya copy header yang ada kucing dari original templet dan buat header baru..so ada ler 2 kucing yang tengah bermalas atas tu di bawah sinaran lampu heheh…!! (kenapa saya merepek panjang pasal templet nie? huhu)

meh le tgk rules award ni..

tentang about myself ni yg leceh..

Here are the rules to accept the award :
1. Thank & link the person that gave you the award.

2. Pass this award onto  bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

4. State 7 things about yourself.
Well, here are 7 things about myself :
1. Saya suka makan laksa..ahahaha!!
2. saya suka bela ikan dan kucing
3. saya anak ke 5 dari 6 orang adik beradik
4. saya tak suka bau asap rokok (huhuhu)
5. saya suka melukis jugak
6. saya suka blogwalking(sekarang ni..heheh)
7. saya seorang yang leceh bila jawab soalan mcm ni (sbb tu ada lagi tag yg sy tak jwb lagi hehe)
Now I’m passing this award to other bloggers with the most wonderful blogs …

saya pilih blogger2 di bawah ni lak…sudilah kiranya menerima ahaks!!
1. Roy
Award Beautiful Blogger saya dapat lagi dari Myzul Terima kasih ye Zul hehe, soalan saya jawap mcm kat atas tu je le ek.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Award Beauty..dari Kak Cabai”

  1. Virus says:

    tengkiu 4 de award.hihi

  2. .::WaNiE::. says:

    laksa satuuuu

    huhuhu

  3. nuriz says:

    hehe laksa paling femes d kedah di telok kechai

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold