Webspage screenshot dalam Google Chrome

Mesti korang semua dah mahir guna Print screen kan? nak ambil gambar dalam web dan simpan dalam pc semua dah pandai kan? Siapa yang dah guna Google Chrome  korang boleh jugak try  Webpage screenshot di dalam tu,  cari dekat extensions. Extension ni  lebih kurang sama fungsi dengan Add on dalam Firefox.

Cara-cara nak save image dalam webscreen shot : Right clik mouse dan save.

sekian enrti harini :) selamat berblogging

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Webspage screenshot dalam Google Chrome”

  1. Ieda Al-Habsyi says:

    oo..aku baru tau, thanxx! Blog ko best lah, banyak ajar mana yang aku tak tau :) thanxx!! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold