Jawapan Sejarah Yang Buat Cikgu Pengsan


Sape yang tgh tensen sekarang? Baik anda baca jawapan sejarah yang ditulis oleh student ni ..tak sure peperiksaan besar ke kecik..hehehe!


 

 

Ya.. adakah sebab adanya lampu? maka anda boleh tengok cite digimon atau pokemon? Adoiyaii!! Kalau ada lagi 10 macam ni..mau pengsan cikgu sejarah tu.

Tapi saya suka pantun budak ni tulis..

Berjalan- jalan di tepi muara,
Hendak mencari anak dara,
Kalau nak cari anak dara,
Di tepi muara lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Jawapan Sejarah Yang Buat Cikgu Pengsan”

  1. Uruchimaru @ kf says:

    wakakaka .

    "ape yg ko merepek ni syaitonnnn."

    tiru dialog pengarah ahmad nisfu..

  2. nur_nj says:

    aduiiii…mcm2 la bdk zaman skrg nihhh

  3. noorgie says:

    :)
    senyum sorang2 baca jawapan ni…
    akak pun ada jumpa jawapan yang awak bila students akak jawab paper english diaorang..hahhaa

  4. tengku fina haleel says:

    ini lah puncanya pelajar masa kini perlu wajib mengambil matapelajaran sejarah..
    it’s ok if they also teach history in english..
    asalkan generasi akan datang tahu akan sejarah dan tahu asal usul keluarga, bangsa, agama and negara..
    kalau tak dibendung lama kelamaan,
    semua student akan menulis mengenai keburukan agama lain sesuka hati walhal mereka tak berniat sedemikian..
    support usaha pihak kerajaan terutamanya kementerian pendidikan yang mahu mewajibkan pelajaran sejarah..
    untuk tatapan dan knowledge generasi akan datang..
    risau satu hari nanti anak-anak balik rumah semua sesat..fikir-fikirkan ok

  5. hahaha..betul ke ni jawapan pelajar, macam main2 saja…hahha adoii..
    Is Your Marriage Making Your Fat?

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold