Tmnet ke Broadband..

Bukan apa tajuk tu nak cerita line internet yang meragam tak tau kenapa, mungkin modem pc aku or line tmnet. Minggu lepas aku dapat call dari Tm KL, org marketing buat promosi streamyx pakej 90, memang aku dpt selalu panggilan dari TM Kl nak promo streamyx tu sampai aku lenguh duk dengar dia promot.

Pada suatu petang yg panas, memang musim panas pun sekarang di belah utara ni..aku dpt call dari org TM. Dia pun duk cite pasal pakej 90..tapi aku berminat yg murah sikit pakej 60..bukan aky selalu ada masa online pon jd yg murah dah le.Pada masa tu hati aku berkehendak sgt pakej 60tu lepas org TM tu cite sampai dekat 20minit(pada masa tu tgh lunch, mak ayah dgn adik adik aku sampai sudah mkn aku tak habis duk bertanya org TM tu.hehehe). Aku dulu teringin try P1wimax tu tapi belah Alor Setar ni sikit sgt org guna, takut servis dia tak berapa ummph!Lagi pun ramai duk komplen P1wimax tu iklan je labih tapi slow.

Jadi aku pon setuju ambil pakej 60 tu, org tu ckp tunggu dlm masa 7 hari nanti ada kakitangan TM Alor Setar dtg pasang.Dalam masa 3 hari org tm pon dtg le pasang modem wireless. Adik aku pon apalagi duk mai bawak laptop dia tumpang sekaki hehehe.
Setakat ni nampaknya memuaskan.

Tapi bagus jugak le dlm aku tgh geram dgn line intenet.. tetiba je org tm call suh masuk streamyx hehe..mcm tau tau je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold