Tukar foto menjadi dokumen pdf


Seperti biasa aku bz sampai tak da masa nak jengah blog aku ni..
sedihnya kan..dah lama tak masuk ni,jd buah tgn yg aku ada (mcm pegi hospital plak ada buah tgn hehehe)..
Tukar Foto ke dokumen PDF- Dalam byk2 software untuk mencipta fail pdf bolehlah guna software ni secara ‘percuma’ tu le perkataan paling syok didengar;)dan lagi satu kelebihan perisian ni tak ada gangguan seperti watermark iklan atau mesej, boleh buat seberapa byk fail pdf yg disukai.boleh dapatkan di www.softpedia.com

ni sikit info tentang magic pdf: size- 922kb
tapak webnya:
magicpdf
softpedia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: backlinks | Thanks to personal loans, payday loans and world of warcraft gold